Cursos i tècniques d'estudi per universitaris

the brain school

CURSOS I TÈCNIQUES D'ESTUDI DE 'THEBRAIN.SCHOOL'

aprèn a explotar
tot el teu potencial

A The Brain School t’oferim cursos presencials i online dissenyats per ajudar-te a aprofitar totes les capacitats que t’ofereix el teu cervell: tècniques d’estudi, tècniques de memorització, tècniques de lectura ràpida, tècniques de càlcul mental, tècniques de parlar en públic… 

Estudia més ràpid, memoritza de forma eficaç, aprèn més ràpidament i entrena el teu cervell de què rendeixi al seu màxim potencial. Trenca barreres i supera’t a tu mateix amb les nostres tècniques. T’apuntes?

cursos i tècniques d'estudi

Cursos i tècniques orientades que busquen optimitzar el temps d’estudi, millorar el seu rendiment acadèmic i tenir un estudi més eficient. Especialment recomanat per alumnes de carreres amb un gran nombre d’assignatures teòriques, ja que gràcies a les diferents tècniques apreses podran retenir millor la informació estudiada, memoritzar correctament i aprendre a llegir més de pressa.

CURS DE TÈCNIQUES D'ESTUDI
ONLINE O PRESENCIAL

En aquest curs aprendràs les tècniques d'estudi que utilitzen els millors estudiants de qualsevol universitat pas a pas. És un curs de 8 hores de duració que s'imparteix els dissabtes i diumenges de 09.00 a 13.00 hores.
MÉS INFO

CURS COMPLET 'THEBRAIN'
PRESENCIAL

En el curs complet 'THE BRAIN' és el preferit pels nostres alumnes. En aquest curs treballaràs durant 3 dies consecutius les diferents tècniques que t'ajudarà a aconseguir el teu màxim rendiment: tècniques d'estudi, tècniques de memorització i tècniques de lectura ràpida.
MÉS INFO

Testimonials

Què diuen els nostres alumnes?

100% de satisfacció

5,0
5/5

Daniel
Arbelo

5/5

Me ha enseñado tanto que cualquiera sale de aquí con ganas de comerse el mundo. Nunca había tenido unas pautas de estudio, memorización y enfoque tan claras. ¡Lo recomiendo mucho! Es un curso muy bien adaptado a lo que buscaba y he aprendido cosas que pensaba que no podría mejorar. ¡Muchas gracias!

Daniel Arbelo, estudiante Medicina

Luca de Meo

5/5

¡Muy buen curso! Consigue utilizar todo el potencial de tu cerebro. Todos deberían aprender estas técnicas. ¡Pasión de Ferran!

Luca de Meo, CEO Mundial Renault

Antonio Garcia

Antonio
García

5/5

Espectacular ayuda para todo aquel que sienta cierto runrún en tema “estudio” y no sepa que está haciendo mal en su día a día. Alejándose de lo básico que todos conocemos, este curso te acerca a los profundos recovecos de tu cerebro y te ayuda a entenderlo y a utilizarlo correctamente para sacar el máximo rendimiento. Lo recomiendo no sólo por el contenido del curso, sino también por la calidad y la cercanía de Ferran.

Antonio Garcia, estudiante Medicina

aprova amb nota tots els teus exÀmens!

Portem més de 25 anys impartint classes de reforç per a estudiants de la UPF.

Informa't ara i rep tota la informació!

Si tens qualsevol dubte, així com si vols rebre tota la informació dels nostres cursos extensius i intensius, deixa’ns les teves dades de contacte i el respondrem l’abans possible.

Vols rebre tota la informació dels cursos?

Omple el següent formulari i rep per mail la informació actualitzada dels nostres cursos extensius i intensius quan surtin.

Reserva ara la teva plaça d'anglès!

Deixa’ns les teves dades de contacte i ens posarem en contacte amb tu per explicar-te tots els detalls i, en cas d’estar interessat/da fer la reserva de plaça.