Cursos de tècniques d'estudi i memorització a Barcelona

the brain school

CURSOS de TÈCNIQUES D'ESTUDI I MEMORITZACIÓ
THE BRAIN SCHOOL

aprèn LA MILLOR MANERA D'ESTUDIAR

A The Brain School t’oferim cursos presencials i online dissenyats per ajudar-te a aprofitar totes les capacitats que t’ofereix el teu cervell: tècniques d’estudi, tècniques de memorització, tècniques de lectura ràpida, tècniques de càlcul mental, tècniques de parlar en públic… 

Estudia més ràpid, memoritza de forma eficaç, aprèn més ràpidament i entrena el teu cervell perquè rendeixi al seu màxim potencial. Trenca barreres i supera’t a tu mateix amb les nostres tècniques. T’apuntes?

cursos DE tècniques d'estudi

Cursos i tècniques orientades a estudiants que busquen optimitzar el temps d’estudi, millorar el seu rendiment acadèmic i tenir un estudi més eficient. Gràcies a les diferents tècniques apreses podràs retenir millor la informació estudiada i memoritzar correctament.

CURS DE TÈCNIQUES D'ESTUDI
PRESENCIAL o ONLINE EN DIFERIT

En aquest curs aprendràs les tècniques d'estudi que utilitzen els millors estudiants pas a pas. Curs de 12 hores de duració i preu 195 que s'imparteix els dissabtes i diumenges de 9 a 15h.
MÉS INFO

OPINIONS

Què diuen els nostres alumnes?

100% de satisfacció!
Llegeix més de 100 ressenyes a Google!

5,0
5/5

Daniel
Arbelo

5/5

Me ha enseñado tanto que cualquiera sale de aquí con ganas de comerse el mundo. Nunca había tenido unas pautas de estudio, memorización y enfoque tan claras. ¡Lo recomiendo mucho! Es un curso muy bien adaptado a lo que buscaba y he aprendido cosas que pensaba que no podría mejorar. ¡Muchas gracias!

Daniel Arbelo, estudiante Medicina

Luca de Meo

5/5

¡Muy buen curso! Consigue utilizar todo el potencial de tu cerebro. Todos deberían aprender estas técnicas. ¡Pasión de Ferran!

Luca de Meo, CEO Mundial Renault

Antonio Garcia

Antonio
García

5/5

Espectacular ayuda para todo aquel que sienta cierto runrún en tema “estudio” y no sepa que está haciendo mal en su día a día. Alejándose de lo básico que todos conocemos, este curso te acerca a los profundos recovecos de tu cerebro y te ayuda a entenderlo y a utilizarlo correctamente para sacar el máximo rendimiento. Lo recomiendo no sólo por el contenido del curso, sino también por la calidad y la cercanía de Ferran.

Antonio Garcia, estudiante Medicina

aprova amb nota els teus exÀmens!

Portem més de 25 anys impartint classes de reforç per a estudiants de la UPF.

Informa't ara i rep tota la informació!

Si tens qualsevol dubte, així com si vols rebre tota la informació dels nostres cursos extensius i intensius, deixa’ns les teves dades de contacte i el respondrem l’abans possible.

Vols rebre tota la informació dels cursos?

Omple el següent formulari i rep per mail la informació actualitzada dels nostres cursos extensius i intensius quan surtin.

Reserva ara la teva plaça d'anglès!

Deixa’ns les teves dades de contacte i ens posarem en contacte amb tu per explicar-te tots els detalls i, en cas d’estar interessat/da fer la reserva de plaça.