sobre cetec

La teva acadèmia
de formació

Fa més de 25 anys que impartim docència de qualitat a estudiants de la Universitat Pompeu Fabra a través de professors amb àmplia experiència docent i vinculats a la UPF. 

DES DE 1987 AL TEU COSTAT

la nostra història trajectoria expedició

CETEC, com a centre universitari, va obrir les seves portes l’any 1987. Des de l’inici, es va consolidar com una acadèmia on aprendre, comprendre i estar un pas endavant en el curs universitari. 

Va ser a l’any 1992, any olímpic, quan es centra exclusivament a oferir cursos i classes de reforç a estudiants de la Universitat Pompeu Fabra, convertir-se en la primera acadèmia del a UPF.

La nostra experiència, els nostres resultats i els nostres alumnes ens avalen.

Seu de CETEC, l'acadèmia de reforç de la Universitat Pompeu Fabra

qui som?

el nostre professorat

lucas

Llicenciat ade upf

És el professor titular de Microeconomia i Macroeconomia des de fa més de 10 anys. 
Es dedica en exclusivitat a fer classes a alumnes de la UPF a CETEC.

laura

GRADUADA IBE UPF

Porta ja 3 anys a CETEC. Es va graduar primera de promoció en IBE UPF i es dedica en exclusivitat a fer classes a alumnes de la UPF a CETEC.

MÀXIM

LLICENCIAT TELECOS I MATEMÀTIQUES UPC

Professor titular de les assignatures de Matemàtiques, Probabilitat i Estadística i Econometria des de fa més de 10 anys. Es va llicenciar primer de promoció de Telecos i Matemàtiques, ha treballat com a professor a la UPF i actualment es dedica en exclusivitat a fer classes a alumnes de la UPF a CETEC.

MAXIM

Xènia

GRADUADA ECONOMIA UPF

carol

GRADUADA IBE i ECONOMiA UPF

oriol

GRADUAT IBE i ECONOMÍA UPF

alejandra

GRADUADA DRET + ECONOMIA UPF I MBA IESE

Alejandra professora Academia CETEC reforç UPF

carles

GRADUAT ECONOMIA UPF

T'AJUDEM A ESTUDIAR MILLOR

LA NOSTRA METODOLOGIA

A CETEC, oferim classes per a tothom. Fa més de 25 anys que ens adaptem a les necessitats dels nostres estudiants de la UPF,
esforçant-nos perquè comprenguin i aprenguin. El resultat? Tots aprovats amb nota! Impartim docència de qualitat per
estudiants d’Economia, Empresarials, ADE, IBE, Doble grau, Dret, Criminologia, FPE, ESCI, entre d’altres. Pregunta per la teva carrera!

ET RESOLEM
ELS DUBTES

Resolem els seminaris de cada setmana, els exàmens d'altres anys i els dubtes que puguis tenir. Els nostres professors estan disponibles tot el curs per ajudar-te!

EXCEL·LENT
EQUIP HUMÀ

El nostre equip de professors llicenciats i amb experiència docent, és per sobre de tot, un equip humà. Comprenem les inquietuds dels alumnes i ens adaptem al seu ritme.

EL MILLOR MATERIAL

Per ajudar-te com et mereixes tenim el millor material a la teva disposició, resums, esquemes i explicacions. Tot et quedarà clar!

SATISFACCIÓ GARANTIDA

Vine i t'enamoraràs de CETEC! Pregunta als teus amics o companys d'altres cursos. Qui ve a CETEC, queda tan content que torna!

CETEC no és només l’últim recurs per quan tens problemes amb alguna assignatura -que també-, és on tindràs una visió més profunda de les teves assignatures que et permetrà aconseguir bona nota. El nostre professorat s’encarrega de treure el màxim potencial de cadascun dels nostres alumnes perquè treguin la millor nota possible. Que com ho fem? Fàcil. Impartim la teoria i fem exercicis que la posin en context. Resolem els seminaris de cada setmana i fem els exàmens d’altres anys. Milers d’alumnes han aprovat amb el nostre mètode, tu no seràs l’excepció.

APUNTA'T A CETEC SI...

Estàs dubtant entre si apuntar-te o no a CETEC? Et compartim algunes de les principals raons dels nostres estudiants per confiar en nosaltres:

aprova amb nota tots els teus exàmens!

Portem més de 30 anys impartint classes de reforç per a estudiants de la UPF.
El resultat? Tots aprovats amb nota.

Informa't ara i rep tota la informació!

Si tens qualsevol dubte, així com si vols rebre tota la informació dels nostres cursos extensius i intensius, deixa’ns les teves dades de contacte i el respondrem l’abans possible.

Vols rebre tota la informació dels cursos?

Omple el següent formulari i rep per mail la informació actualitzada dels nostres cursos extensius i intensius quan surtin.

Reserva ara la teva plaça d'anglès!

Deixa’ns les teves dades de contacte i ens posarem en contacte amb tu per explicar-te tots els detalls i, en cas d’estar interessat/da fer la reserva de plaça.