PREPARACIÓ D'EXAMENS OFICIALS D'ANGLÈS

escola d' anglès

Educant des del 1987

som CENTRE PREPARADOR DE CAMBRIDGE

Cambridge English Examn Preparation Centre

Situada al cor de la Vila Olímpica, a l’escola d’idiomes CETEC fem créixer el teu domini de l’anglès amb classes presencials, grups reduïts, professors qualificats, ensenyament personalitzat i horaris flexibles. A CETEC ens adaptem a tu i a la teva situació. Volem transmetre la nostra passió per aprendre i veure com progresses amb nosaltres. Posem a la teva disposició el millor de nosaltres perquè puguis donar el millor de tu. 

qualitat

A CETEC garantim una alta qualitat, fruit de l'autoexigència de la nostra docència. Els nostres anys d'experiència ens avalen com a centre.

EXCEL·LENT
EQUIP HUMÀ

Contem amb un professorat amb àmplia experiència docent que comprèn l'alumne i s'adapta al ritme de treball.

GRUPS
REDUÏTS

Garantim un aprenentatge personalitzat i efectiu en tots els camps i el més important, autonomia comunicativa.

SATISFACCIÓ GARANTIDA

El teu aprenentatge és la nostra raó de ser. Volem que puguis expressar-te, comunicar-te i, fins i tot, sentir en anglès.

CURSOS DE PREPARACIÓ DE
FIRST, ADVANCED I PROFICIENCY

Aprendre anglès i obtenir la certificació de Cambridge t’obre les portes a millors oportunitats laborals. A més de permetre’t obtenir un certificat amb què la Universitat Pompeu Fabra (UPF) et convalidarà 6 crèdits.

Tot i que el nivell mínim exigit per obtenir un grau universitari és un B2 (FCE), nosaltres creiem que un universitari ha de tenir mínim un C1 (Advanced), ja sigui per seguir amb facilitat les classes o per tenir millors oportunitats laborals.

Els nostres cursos han estat dissenyats per a universitaris, el que significa que el ritme de treball que exigim és molt més elevat que en altres centres. D’aquesta manera, et podràs treure un títol en la meitat de temps que en altres escoles d’idiomes.

Com la majoria dels nostres estudiants són de la UPF, el curs s’interromp a una setmana vista de les dates dels exàmens finals de la UPF i durant tota la duració d’aquests. D’aquesta manera els estudiants poden dedicar-se completament a l’estudi dels exàmens.

DURADA DELS CURSOS

Els cursos tenen una durada de 40 hores presencials.

Disposem de dues opcions de cursos perquè escullis el que millor s’adapta a les teves necessitats:

 • D’octubre a febrer | El curs s’interromp durant els exàmens del primer trimestre de la UPF i durant les vacances de Nadal.
 • De febrer a maig  | El curs s’interromp durant els exàmens del segon trimestre de la UPF i durant les vacances de Setmana Santa.

HORARIS

Oferim 3 hores de classe a la setmana en un únic dia (40 hores presencials en total).

Consulta els diferents horaris a continuació:

NIVELL

Oferim els cursos segons el nivell de l’estudiant:

 • Cursos nivell B2: B2.1.1, B2.1.2 i Preparació FCE (B2.2).
 • Cursos nivell C1: C1.1.1, C1.1.2 i Preparació CAE (C1.2).
 • Cursos nivell C2: C2.1.1, C2.1.2 i Preparació CPE (C2.2).

Test de nivell: si no coneixes el teu nivell, pots fer un test gratuït i sense compromís sol·licitant cita. La duració d’aquest test és de 30 minuts i els realitzem per tots els nivells. 

També oferim la possibilitat de fer tot el nivell B2 o C1 en un curs acadèmic. Consulta’ns!

PROFESSORAT

Comptem amb professorat nadiu i amb àmplia experiència docent perquè puguis aprendre i immergir-te en l’anglès de la mà dels millors professionals.

GRUPS REDUÏTS

La millor manera d’aprendre un idioma estranger és tenir l’oportunitat de practicar-lo al màxim amb professorat nadiu. Per això, a CETEC garantim grups reduïts en tots els nivells per facilitar la pràctica de l’idioma als estudiants.

PREU

Oferim l’opció de pagament fraccionat i matrícula gratuita.

CURS D'ANGLÈS

Presencial 40 hores
320
 • Presencial i àmplia oferta d'horaris.
 • Accés gratuït a la nostra biblioteca: llibres d'exercicis, gramàtica, vocabulari, exàmens...
 • Utilitzem llibres oficials de Cambridge.
 • Realització de Mock Exam (examen simulat).
 • Realitzem els tràmits d'inscripció.
 • Podràs realitzar l'examen en qualsevol data, no necessàriament al finalitzar el curs.
 • Som centre preparador de Cambridge.

MÉS INFORMACIÓ

Si vols conèixer amb més detall com funciona el sistema de puntuació de Cambridge, t’aconsellem visualitzar el següent vídeo. Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte. 

PER QUÈ APUNTAR-ME A L'ESCOLA D'IDIOMES?

RESOLEM ELS TEUS DUBTES

Fem tots els nivells començant pel B2.1, el nivell en què la majoria d’estudiants surt de l’escola o l’institut.

Nivells:

 • Nivell B2: B2.1.1, B2.1.2 i Preparació FCE (B2.2).
 • Nivell C1: C1.1.1, C1.1.2 i Preparació CAE (C1.2).
 • Nivell C2: C2.1.1, C2.1.2 i Preparació CPE (C2.2).

Sí, la majoria dels alumnes són de la UPF (el més probable és que tot el teu grup ho sigueu). De totes maneres, també és habitual que vingui algun alumne d’una altra universitat o amb un perfil similar a l’universitari que viu per la zona.

Si no saps el teu nivell, pots fer un test de nivell de 30 minuts al nostre centre. És gratuït i sense compromís. Sol·licita cita prèvia.

La prova de nivell pels cursos d’anglès la pots realitzar en qualsevol moment. Simplement has de contactar amb secretaria per mail a info@cetec.cat 

És totalment gratuïta i dura 30 minuts. en 24 hores t’enviarem el resultat per correu electrònic.

Cap problema. Envia’ns les teves preferències per mail a info@cetec.cat i indica’ns el dia i hora per fer la prova de nivell.

Com a regla general, si has obtingut una C cursaràs el nivell C1.1.1, amb una B el C.1.1.2 (o el de preparació al CAE -C1.2-) i amb una A el curs de preparació al CAE. De totes maneres, et recomanem fer la nostra prova de nivell per dir-te amb exactitud en quin nivell encaixes.

No passa res, és habitual que hi hagi alumnes que facin el curs de preparació al B2 i cotinuïn la seva formació fins al curs de preparació al CAE. De totes maneres, tingues en compte que si obtens una A en l’examen del FCE obtindràs un nivell C1.

Únicament un llibre de text oficial de Cambridge que el podràs adquirir al centre amb descompte. Aproximadament, el preu és de 30 euros. Altres materials complementaris estan inclosos en el preu del curs. De la mateixa manera, tenim tots els llibres publicats fins a l’actualitat per agafar en préstec a la nostra biblioteca gratuïtament.

No, hi ha dates tots els mesos. Pots fins i tot no presentar-te si vols (per exemple, perquè vols acreditar el teu nivell mitjançant un altre examen equivalent).

Les sol·licituds s’han de presentar al Punt d’Informació a l’Estudiant (PIE) de la teva universitat, adreçades al degà o degana o director/a dels estudis corresponents des de l’inici del curs acadèmic fins al 31 de maig. Les sol·licituds presentades després del 31 de maig s’incorporaran al curs acadèmic següent, sempre que la persona sol·licitant continuï essent estudiant de la UPF.

En el moment de fer la sol·licitud, cal presentar la documentació següent:

 • Original i fotocòpia del certificat acreditatiu del nivell assolit. AL PIE comprovarà la identitat de la còpia amb l’original, retornarà l’original a l’estudiant i remetrà la sol·licitud juntament amb la còpia compulsada a l’òrgan destinatari.

No, però de vegades universitats o empreses demanen haver-lo obtingut durant els últims dos anys per assegurar-se que el candidat/a conserva, com a mínim aquest nivell.

Pregunta'ns i et responem!

Aconsegueix el teu certificat Cambrigde!

Fa més de 30 anys que impartim cursos i classes d'anglès.
Inscriu-te ara, aprova i adquireix el teu títol d'anglès!

Reserva ara la teva plaça d'anglès!

Deixa’ns les teves dades de contacte i ens posarem en contacte amb tu per explicar-te tots els detalls i, en cas d’estar interessat/da fer la reserva de plaça.

Informa't ara i rep tota la informació!

Si tens qualsevol dubte, així com si vols rebre tota la informació dels nostres cursos extensius i intensius, deixa’ns les teves dades de contacte i el respondrem l’abans possible.

Vols rebre tota la informació dels cursos?

Omple el següent formulari i rep per mail la informació actualitzada dels nostres cursos extensius i intensius quan surtin.