CURSOS INTENSIUS
RECUPERACIÓ

prepara la recuperació d'un examen final o parcial

ESTUDIA I APROVA AMB GARANTIES

Recuperació d'un examen
de la carrera de la UPF

Has suspès i has de preparar-te l’examen de recuperació d’una assignatura?
Amb aquest curs, et preparem per l’examen repassant la teoria i la pràctica, resolent exercicis d’exàmens recents.

Carreres

Oferim cursos de recuperació d’exàmens finals per a estudiants de la UPF de carreres d’Economia, ADE, Empresarials, IBE, Doble Grau, Dret, Criminologia, FPE i ESCI, entre d’altres.

exàmens

Treballem l’assignatura per ajudar-te a aprovar l’examen de recuperació, repassant la teoria  i la pràctica resolent exercicis d’exàmens recents.

Hores d'aula

5 hores de classe on es durà a terme la resolució de l’examen final que s’ha realitzat aquell any així com aspectes clau per superar l’examen amb èxit.

Grups

A CETEC treballem amb grups reduïts per tal d’oferir la màxima qualitat i claredat als nostres alumnes. A més, t’acompanyem en la resolució de qualsevol dubte que puguis tenir.

PROFESSORAT

Tots els professors i tutors són titulats amb gran experiència docent. A més, tenen un vincle estret amb la UPF, sigui per ser antics professors, exalumnes o haver finalitzat entre els primers de les seves promocions. 

preu

Demana’ns informació de preus i horaris sense compromís. 

Rep tota la informació (horaris, preus...) del curs

Testimonials

Què diuen els nostres alumnes?

Tenim més de 200 ressenyes d'estudiants satisfets

5,0
5/5

Mario Salamanca

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Paulina López

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jaime
Ruiz

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mario Salamanca

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Paulina
López

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jaime
Ruiz

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PER QUÈ APUNTAR-TE A L'ACADÈMIA UPF DE REFORÇ?

RESOLEM ELS TEUS DUBTES

Totes les nostres classes tenen la mateixa estructura: alternem teoria i pràctica al llarg de les mateixes. 

Expliquem la teoria d’una manera clara i entenedora. A continuació la posem a la pràctica mitjançant exercicis d’exàmens parcials i finals d’anys anteriors. 

Al llarg del curs lliurem també documents amb conceptes clau, resums teòrics, exàmens resolts per nosaltres, formularis…

Cobrim pràcticament la totalitat de les assignatures de primer i segon curs dels graus de la Facultat d’Economia i Empresa de la UPF. A partir de tercer curs, cobrirm les assignatures obligatòries més difícils.

També impartir algunes assignatures d’altres facultats de la UPF (Dret, Ciències Polítiques) i ESCI.

El nombre d’estudiants que, havent realitzat el curs extensiu de CETEC i portant l’assignatura al dia, acaba suspenent l’examen final, és any rere any un nombre molt proper a 0.

A més a més, has de fer el possible per evitar la convocatòria de recuperació, entre altres motius pels següents:

  • Els exàmens de recuperació del primer trimestre coincideixen amb el desenvolupament del segon trimestre. Això provoca que, per la por de no recuperar l’assignatura, l’alumne deixi d’assistir a classe per poder estudiar, no treballi correctament els seminaris i no tingui temps per preparar els parcials que sovint coincideixen amb les dates de recuperacions (el primer parcial de Mates II, per exemple). Així, tot i que finalment l’alumne aconsegueixi superar la recuperació, possiblement no tindrà temps per posar-se al dia amb les assignatures del segon trimestre.
  • Esperar a apuntar-te a CETEC quan has suspès l’examen final no és el més indicat. Els cursos de recuperació de CETEC solen ser de poques hores (5 hores la majoria) i bàsicament es resol l’examen final d’aquest any i alguns aspectes clau. Per descomptat, això difereix de les 30-50 hores que hauran fet els alumnes del curs extensiu o les 15h dels intensius finals. D’aquesta manera, tot i que venir a l’acadèmia et donarà una empenta, no podràs obtenir les mateixes garanties de sortir ben preparat com amb els nostres altres cursos. A més a més, tingues en compte que venint al curs extensiu pots assistir al curs de recuperació gratuïtament (venint a l’intensiu final fem bonificacions d’entre el 50% i el 100% del preu de l’intensiu de recuperació). D’aquesta manera, encara que es donés el cas que suspenguessis l’examen final, seguiràs comptant amb el nostre suport fins que aprovis.

 

Aclarit això, els exàmens de recuperació no són més fàcils que els exàmens finals, sinó una convocatòria com qualsevol altra. Fins i tot és possible que hi hagi un canvi de format; per exemple, que passi de ser un examen tipus test a preguntes obertes (el que podria dificultar una mica més el superar-lo).

Per tot això, no dubtis en apuntar-te als cursos extensius de CETEC, ja que són la millor garantia per evitar-te el mal tràngol d’haver de dedicar temps a les recuperacions.

En els cursos intensius es treballa per a preparar un examen parcial o final d’una assignatura pocs dies abans de la seva realització. Repassem la teoria amb el nostre enfocament pràctic, resolent exercicis d’exàmens recents i fent-te notar les trampes i errors típics. Normalment els intensius parcials tenen una durada de 5 hores i els finals de 15 hores. 

En canvi, en el curs extensiu impartim les classes al ritme de la universitat i avancem amb tu setmana a setmana. Són 3-4 hores de classe a la setmana depenent de l’assignatura amb grups reduïts i acompanyament per part del professor.

Sens dubte, els intensius són bons, però has de tenir en compte que:

  • Haver treballat prèviament l’assignatura amb el curs extensiu permet treure-li major profit al curs intensiu, consolidant l’assignatura i així obtenir una millor nota.
  • Apuntar-se al curs intensiu gairebé sense conèixer la matèria pot ser la teva última oportunitat d’aprovar amb garanties i treure la nota desitjada.

Pregunta'ns i et responem!

ALTRES CURSOS QUE PODRIEN INTERESSAR-TE

altres Cursos de reforç

A més del curs de recuperació, t’oferim cursos extensius així com cursos intensius parcials i finals per prepara-te correctament les teves assignatures així com els exàmens finals i parcials.

CURSOS
EXTENSIUS

Avancem setmana a setmana al ritme de les classes de la universitat.
Hores d'aula:
3-4 hores/setmana.

cursos intensius
parcials

Prepara exclusivament un examen parcial a pocs dies de la seva realització.
Hores d'aula:
5 hores.

cursos intensius
finals

Prepara el teu examen final entre dues setmanes i uns dies abans de l'examen.
Hores d'aula:
15 hores.

aprova amb nota tots els teus exàmens!

Portem més de 30 anys impartint classes de reforç per a estudiants de la UPF.
El resultat? Tots aprovats amb nota.

Informa't ara i rep tota la informació!

Si tens qualsevol dubte, així com si vols rebre tota la informació dels nostres cursos extensius i intensius, deixa’ns les teves dades de contacte i el respondrem l’abans possible.

Vols rebre tota la informació dels cursos?

Omple el següent formulari i rep per mail la informació actualitzada dels nostres cursos extensius i intensius quan surtin.

Reserva ara la teva plaça d'anglès!

Deixa’ns les teves dades de contacte i ens posarem en contacte amb tu per explicar-te tots els detalls i, en cas d’estar interessat/da fer la reserva de plaça.