CURSOS INTENSIUS
PARCIALS

prepara exclusivament un examen parcial

PERFECCIONA I APROVA AMB GARANTIES

prepara't un examen parcial
de la carrera de la UPF

Has de preparar-te un examen parcial però no saps per on començar? Amb el curs intensiu parcial t’ajudem a preparar-te el teu examen parcial a pocs dies de la seva realització. Repassem la teoria amb el nostre enfocament pràctic, resolent exercicis d’exàmens recents i fent-te notar les trampes i errors més típics.

Carreres

Ofrecemos cursos de refuerzo intensivos para exámenes parciales para estudiantes de la UPF de carreras de Economía, ADE, Empresariales, IBE, Doble Grado, Derecho, Criminología, FPE y ESCI, entre otros.

exámenes

Trabajamos el examen parcial de una asignatura pocos días antes de su realización, repasando la teoría y resolviendo ejercicios de exámenes recientes.

Hores d'aula

5 hores de classe on fem interacció de teoria i exercicis amb la resolució d’exàmens parcials d’anys anteriors. Els parcials els solem programar a la setmana anterior a la data de l’examen.

Grups

A CETEC treballem amb grups reduïts per tal d’oferir la màxima qualitat i claredat als nostres alumnes. A més, t’acompanyem en la resolució de qualsevol dubte que puguis tenir.

PROFESSORAT

Tots els professors i tutors són titulats amb gran experiència docent. A més, tenen un vincle estret amb la UPF, sigui per ser antics professors, exalumnes o haver finalitzat entre els primers de les seves promocions. 

preu

Demana’ns informació de preus i horaris sense compromís. 

Rep tota la informació (horaris, preus...) del curs

PER QUÈ APUNTAR-TE A L'ACADÈMIA UPF DE REFORÇ?

RESOLEM ELS TEUS DUBTES

Totes les nostres classes tenen la mateixa estructura: alternem teoria i pràctica al llarg de les mateixes. 

Expliquem la teoria d’una manera clara i entenedora. A continuació la posem a la pràctica mitjançant exercicis d’exàmens parcials i finals d’anys anteriors. 

Al llarg del curs lliurem també documents amb conceptes clau, resums teòrics, exàmens resolts per nosaltres, formularis…

Cobrim pràcticament la totalitat de les assignatures de primer i segon curs dels graus de la Facultat d’Economia i Empresa de la UPF. A partir de tercer curs, cobrirm les assignatures obligatòries més difícils.

També impartir algunes assignatures d’altres facultats de la UPF (Dret, Ciències Polítiques) i ESCI.

En els cursos intensius es treballa per a preparar un examen parcial o final d’una assignatura pocs dies abans de la seva realització. Repassem la teoria amb el nostre enfocament pràctic, resolent exercicis d’exàmens recents i fent-te notar les trampes i errors típics. Normalment els intensius parcials tenen una durada de 5 hores i els finals de 15 hores. 

En canvi, en el curs extensiu impartim les classes al ritme de la universitat i avancem amb tu setmana a setmana. Són 3-4 hores de classe a la setmana depenent de l’assignatura amb grups reduïts i acompanyament per part del professor.

Sens dubte, els intensius són bons, però has de tenir en compte que:

  • Haver treballat prèviament l’assignatura amb el curs extensiu permet treure-li major profit al curs intensiu, consolidant l’assignatura i així obtenir una millor nota.
  • Apuntar-se al curs intensiu gairebé sense conèixer la matèria pot ser la teva última oportunitat d’aprovar amb garanties i treure la nota desitjada.

Clar que sí! En els nostres cursos extensius, la teva primera classe és gratuïta i sense cap compromís.

Si vols venir a provar, recorda reservar ja que les places són limitades. Pots fer-ho per WhatsApp, per telèfon, per mail o directament a l’Acadèmia. Tingues en compte que fer una reserva no et compromet a res, només és la forma d’assegurar-te que podràs assistir al grup i horari que prefereixis.

Pregunta'ns i et responem!

ALTRES CURSOS QUE PODRIEN INTERESSAR-TE

altres Cursos de reforç

A més del curs intensiu final, t’oferim cursos intensius parcials així com cursos de recuperació. I si vols quelcom més profund, en els cursos extensius treballaràs al ritme de les classes de la Pompeu i avançarem amb tu setmana a setmana.

cursos intensius
finals

Prepara el teu examen final entre dues setmanes i uns dies abans de l'examen.
Hores d'aula:
15 hores.

cursos intensius
recuperació

Prepara el teu examende recuperació i aprova sense problemes i amb garantia.
Hores d'aula:
10-15 hores.

CURSOS
EXTENSIUS

Avancem setmana a setmana al ritme de les classes de la universitat.
Hores d'aula:
3-4 hores/setmana.

aprova amb nota tots els teus exàmens!

Portem més de 30 anys impartint classes de reforç per a estudiants de la UPF.
El resultat? Tots aprovats amb nota.

Informa't ara i rep tota la informació!

Si tens qualsevol dubte, així com si vols rebre tota la informació dels nostres cursos extensius i intensius, deixa’ns les teves dades de contacte i el respondrem l’abans possible.

Vols rebre tota la informació dels cursos?

Omple el següent formulari i rep per mail la informació actualitzada dels nostres cursos extensius i intensius quan surtin.

Reserva ara la teva plaça d'anglès!

Deixa’ns les teves dades de contacte i ens posarem en contacte amb tu per explicar-te tots els detalls i, en cas d’estar interessat/da fer la reserva de plaça.