CURSOS EXTENSIUS

AVANCEM AL RITME DE LES CLASSES

PERFECCIONA I APROVA AMB GARANTIES

reforça una assignatura
de la carrera de la UPF

Ja sigui per controlar a la perfecció una assignatura o simplement per aprovar-la amb garatnies, el curs extensiu és el teu curs.
Impartim les classes al ritme de la Pompeu i avancem amb tu setmana a setmana. 

Carreres

Oferim cursos de reforç extensius a estudiants de la UPF d’Economia, ADE, Empresarials, IBE, Doble Grau, Dret, Criminologia, FPE i ESCI, entre d’altres. Treballem la teoria, esquemes, resolució d’exercicis tipus, exàmens d’anys anteriors, etc.

exàmens

Durant el període de parcials i finals fem un reforç addicional per encarar els exàmens amb major seguretat i tranquil·litat. En cas de no superar l’examen final, la recuperació és gratuïta  per l’alumne.

Hores d'aula

Entre 3 i 4 hores de classe a la setmana. Impartim les classes en un únic dia a la setmana i realitzem dos descansos durant la classe. A més, no reparem en hores extra, sense cost per a tu, perquè tornis a casa sense cap dubte.

Grups

A CETEC treballem amb grups reduïts per tal d’oferir la màxima qualitat i claredat als nostres alumnes. A més, t’acompanyem durant tot el curs amb hores de consulta amb el professor i un suport continuat més enllà de les hores lectives.

PROFESSORAT

Tots els professors i tutors són titulats amb gran experiència docent. A més, tenen un vincle estret amb la UPF, sigui per ser antics professors, exalumnes o haver finalitzat entre els primers de les seves promocions. 

preu

El preu/hora del curs extensiu pot arribar a ser fins a la meitat que el d’un curs intensiu. A més, oferim descomptes en cas que cursis més d’una assignatura. Demana’ns informació de preus i horaris sense compromís. 

Rep tota la informació (horaris, preus...) del curs

PER QUÈ APUNTAR-TE A L'ACADÈMIA UPF DE REFORÇ?

RESOLEM ELS TEUS DUBTES

Totes les nostres classes tenen la mateixa estructura: alternem teoria i pràctica al llarg de les mateixes. 

Expliquem la teoria d’una manera clara i entenedora. A continuació la posem a la pràctica mitjançant exercicis d’exàmens parcials i finals d’anys anteriors. 

Al llarg del curs lliurem també documents amb conceptes clau, resums teòrics, exàmens resolts per nosaltres, formularis…

Cobrim pràcticament la totalitat de les assignatures de primer i segon curs dels graus de la Facultat d’Economia i Empresa de la UPF. A partir de tercer curs, cobrirm les assignatures obligatòries més difícils.

També impartir algunes assignatures d’altres facultats de la UPF (Dret, Ciències Polítiques) i ESCI.

Clar que sí! En els nostres cursos extensius, la teva primera classe és gratuïta i sense cap compromís.

Si vols venir a provar, recorda reservar ja que les places són limitades. Pots fer-ho per WhatsApp, per telèfon, per mail o directament a l’Acadèmia. Tingues en compte que fer una reserva no et compromet a res, només és la forma d’assegurar-te que podràs assistir al grup i horari que prefereixis.

CETEC no és només un recurs d’emergència per a quan tinguis problemes amb alguna assignatura, que també. CETEC som una acadèmia on enfortim els teus estudis, donant-te una petita empenta.

Amb nosaltres, tindràs una visió més de l’assignatura, cosa que et permetrà treure bona nota.

Apunta’t si…

  • Tens problemes amb una assignatura.
  • Vas pillat/da de temps per a preparar-te l’examen.
  • Si vols optimitzar el teu temps d’estudi i esforços.
  • Si vols anar d’Erasmus a 3r o 4t. Les places són limitades i s’adjudiquen al demandant amb més nota.
  • Si vols estar al top del rànquing de la promoció.
  • Si vols treure Matrícula d’Honor per tal que la Universitat et retorni els diners pagats per aquella assignatura.

Pregunta'ns i et responem!

ALTRES CURSOS QUE PODRIEN INTERESSAR-TE

altres Cursos de reforç

A més dels cursos extensius, t’oferim cursos intensius parcials, finals i de recurs perquè puguis preparar-te un examen parcial o final d’una assignatura pocs dies abans de la seva realització.

cursos intensius
parcials

Prepara exclusivament un examen parcial a pocs dies de la seva realització.
Hores d'aula:
5 hores.

cursos intensius
finals

Prepara el teu examen final entre dues setmanes i uns dies abans de l'examen.
Hores d'aula:
15 hores.

cursos intensius
recuperació

Prepara el teu examende recuperació i aprova sense problemes i amb garantia.
Hores d'aula:
10-15 hores.

aprova amb nota tots els teus exàmens!

Portem més de 25 anys impartint classes de formació a estudiants i professionals

Informa't ara i rep tota la informació!

Si tens qualsevol dubte, així com si vols rebre tota la informació dels nostres cursos extensius i intensius, deixa’ns les teves dades de contacte i el respondrem l’abans possible.

Vols rebre tota la informació dels cursos?

Omple el següent formulari i rep per mail la informació actualitzada dels nostres cursos extensius i intensius quan surtin.

Reserva ara la teva plaça d'anglès!

Deixa’ns les teves dades de contacte i ens posarem en contacte amb tu per explicar-te tots els detalls i, en cas d’estar interessat/da fer la reserva de plaça.